Tue. Jun 25th, 2024

Santai Travel Media

I n s p I r a s I p e r c u t I a n k u

Naturals by Watson Algae Mesra Alam Semulajadi

2 min read

Watsons Malaysia baru-baru ini melancarkan rangkaian penjagaan rambut dan badan Naturals by Watsons Algae serba baharu, produk yang akan memastikan pelanggan menyelami intipati laut. Dengan tema “Feel Nature’s Blue,” barisan produk inovatif ini memanfaatkan kuasa Alga Portugis Organik, juga dikenali sebagai ‘The Green Gold,’ akan memastikan rambut dan badan sentiasa dalam keadaan cergas. “Kami sangat teruja dengan pelancaran produk yang diadakan di Kampung Juara, Pulau Tioman yang indah, melambangkan komitmen kami terhadap inisiatif mementingkan alam sekitar,” kata Caryn Loh, Pengarah Urusan Watsons Malaysia dan Pengarah Eksklusif Serantau daripada Watsons International.
Produk ini dihasilkan dengan lebih 94% bahan asal semula jadi dan 100% vegan yang disahkan, rangkaian Alga menguatkan penghalang kulit, menyekat kelembapan dan memberikan penghidratan yang mendalam kepada rambut dan kulit kepala. Selaras dengan komitmen kami terhadap kemampanan, botol pembungkusan rangkaian Naturals by Watsons Algae diperbuat daripada 100% botol plastik yang dikitar semula, yang dikumpulkan dari sekitar 50 kilometer garis pantai laut di Asia. Inisiatif ini membantu mengelakkan sisa plastik daripada tergulung di lautan kita. untuk mengurangkan sisa plastik dan melindungi lautan kita. Rangkaian Alga kini boleh didapati di semua kedai Watsons dan dalam talian, menampilkan empat produk seperti Naturals by Watsons Algae Shampoo 490ml (RM26.90), Naturals by Watsons Algae Conditioner 490ml (RM28.90), Naturals by Watsons Algae Shower Gel 490ml ( RM23.90), dan Naturals by Watsons Algae Lotion 490ml (RM29.90).

Dengan pembelian RM50 atau lebih Naturals by Watsons, pelanggan rangkaian Algae boleh menerima beg beli-belah mesra alam percuma dari sekarang hingga 3 Jun 2024 (Terdapat di kedai Watsons Terpilih sahaja, sementara stok masih ada).

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *