Thu. Jul 18th, 2024

Santai Travel Media

I n s p I r a s I p e r c u t I a n k u

Fiesta Raya @The Curve: Kongsikan Keriangan, Rasai Keunikan Bersama Pempengaruh, Selebriti, dan Peniaga Tempatan!

2 min read

Pada bulan suci Ramadan dan menjelang Hari Raya, tidak ada tempat yang lebih menggembirakan untuk memenuhi keperluan perayaan dan menikmati suasana riang ria daripada Fiesta Raya @ The Curve! Festival mega ini berlangsung mulai 12 Mac hingga 9 April 2024, merangkumi seluruh bulan Ramadan 1445H, dan menjadi titik tumpuan di pusat membeli-belah paling bersejarah di Mutiara Damansara, Selangor.

Fiesta Raya @ The Curve bukan sekadar satu lagi festival biasa. Ia merupakan hasil gabungan visioner antara ANS Diversified Sdn Bhd, Team360, dan NiyatEnson Empire Sdn. Bhd., yang bertujuan memberikan pengalaman yang unik dan menyenangkan kepada pengunjung.

Menurut jurucakap ANS Diversified Sdn. Bhd., Encik Ahmad Faizal Zulkipli, festival ini menampilkan lebih daripada 50 gerai barangan raya dan makanan, serta acara-acara menarik seperti the Curve Berselawat dan Iftar Amal bersama rumah-rumah kebajikan. Pengunjung juga berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah hebat termasuk Duit Raya sehingga RM1,500 melalui Pertandingan Selfie dan Menang.

Namun, pesona Fiesta Raya @ The Curve tidak terhenti di situ. Para pengunjung akan disajikan dengan pengalaman Ramadan Raya yang unik, bersama selebriti-selebriti tempatan seperti Tajul, Hajar LK, dan Farah Khira, serta artis-artis terkenal seperti Kumpulan nasyid UNIC dan Nizam Laksamana.

Dengan lebih daripada 35 gerai barangan raya dan 15 gerai makanan, pengunjung akan dihidangkan dengan pelbagai hidangan juadah berbuka puasa sepanjang 29 hari festival berlangsung. Ini menandakan Fiesta Raya @ The Curve bukan sahaja satu acara, tetapi juga satu destinasi beli-belah dan hiburan yang lengkap.

Pihak penganjur turut bercita-cita menjadikan Fiesta Raya @ The Curve sebagai acara tahunan yang ditunggu-tunggu di pusat membeli-belah tersebut, dengan sokongan daripada Boustead the Curve, Hotel Royale Chulan the Curve, Aplikasi Muslim the Noor, Yayasan Digital Malaysia, Khira, dan Starvilion.

Dengan tema “Kongsi Keriangan, Rasai Keunikan!”, Fiesta Raya @ The Curve adalah tempat yang wajib dikunjungi bagi semua keluarga yang ingin menikmati pengalaman berbelanja yang unik dan hiburan yang berkualiti sepanjang bulan Ramadan. Jangan lepaskan peluang ini untuk meraih keriangan dan kenangan tak terlupakan bersama orang tersayang!

Untuk maklumat lanjut, hubungi 012-3153988 (Haji Kamal), 012-4056349 (Puan El), atau 012-3055861 (Puan Amira).

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *